Lägesrapport 2023-12-01

Isarna har lagt sig på sjöarna i området, men tjockleken varierar kraftigt. En och samma sjö kan ha 6-7 cm på vissa delar av sjön men sedan är det under 1 cm på andra delar av samma sjö. Det trycker fortfarande mycket grundvatten vilket gör att isarna blir extra osäkra. Vi vill därför varna för mycket osäkra isar. Vi avråder därför generellt att beträda isarna.

Det har kommit ca 15 - 20 cm nysnö och det kraftiga blåsandet under torsdagskväll och natt har gjort att vissa vägar kan vara svårframkomliga för personbil. Ingen plogning av stickvägar ner till sjöarna är gjord. 

Under helgen 2/12 - 3/12 bemannar semesterbyn både campingen och vår butik. Det kan innebära att personalen ibland måste lämna butiken för att lösa uppgifter på campingen, men då sitter alltid ett telefonnummer uppsatt på dörren som man kan ringa om man önskar handla i butiken. Dessvärre har vi inte fått hem någon maggot så det kan vi inte sälja till helgen, men vi hoppas på leverans under nästa vecka. Fiskekort säljs som vanligt i våra kortautomater i Baltak och vid Fiskecentret, sam på iFiske.