KURSER 2022

 

Nu är kursutbudet klart för 2022.

Alla kurser bokas direkt med Johan Klingberg som är ansvarig för samtliga kurser.

Bokas på tel. 076-8907728 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vårflugan 13-15 maj 2022 OBS! Fullbokad.
Pris: 3500:- Max 12 deltagare
Här fokuserar vi på allt om flugfiske som rör stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Ungdomsflugan 19-22 juni 2022 OBS! Fullbokad.
Pris: 3500:- Max 12 deltagare
Grundkurs i flugfiske för ungdomar i ålder 11 - 16 år. Kastteknik samt teori, flugbindning varvas med praktiskt fiske vid Hökensås sjöar och i Baltak. Kursledarna anpassar kursen efter var och ens förkunskaper och behov. Ungdomar som tidigare deltagit i kursen är välkomna åter för att finslipa på sina kunskaper. I priset ingår fiskekort, alla måltider, logi, flugbindningsmaterial och vid behov lån av utrustning samt städning av stugorna.

Strömflugan  9-11 september 2022 
Pris 3500:- Max 12 deltagare.
Strömflugfiskekurs i Baltak. Under kursen går vi igenom grunderna inom strömfiske. De praktiska momenten (instruktion och fiske) sker i ån Tidan. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Höstflugan  7-9 Oktober 2022 OBS! Fullbokad.
Pris 3500:- Max 12 deltagare.
Flugfiske i stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov. Kursens fokus är flugfiske utifrån höstens villkor.

 

Privatlektion
Privatlektioner inom flug- met samt spinnfiske erbjuds på timbasis. Vi skräddarsyr din kurs utifrån dina önskemål och färdigheter.

Bokas via sportfisket på tel. 0502-23000 eller via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Paketlösningar
Hökensås Sportfiske samarbetar med flera aktörer om fiske i del av aktivitetspaket. Gå in på länken för mer information. Dessa paket kan endast bokas direkt på den externa länken.