KURSER 2019

 

ALLA KURSER KAN BOKAS FR.O.M. 2019-01-15 PÅ TELEFON 0502-230 00, ELLER PÅ MEJL Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vårflugan 10-12 maj 2019 
Pris: 3200:- Max 12 deltagare
Här fokuserar vi på allt om flugfiske som rör stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Ungdomsflugan 16-19 juni 2019
Pris: 3200:- Max 12 deltagare
Grundkurs i flugfiske för ungdomar i ålder 11 - 16 år. Kastteknik samt teori, flugbindning varvas med praktiskt fiske vid Hökensås sjöar och i Baltak. Kursledarna anpassar kursen efter var och ens förkunskaper och behov. Ungdomar som tidigare deltagit i kursen är välkomna åter för att finslipa på sina kunskaper. I priset ingår fiskekort, alla måltider, logi, flugbindningsmaterial och vid behov lån av utrustning samt städning av stugorna. Kursen sker i samarbete med Sportfiskarna, (som man före kursstart måste vara medlem i).

Strömflugan  13-15 september 2019
Pris 3200:- Max 12 deltagare.
Strömflugfiskekurs i Baltak. Under kursen går vi igenom grunderna inom strömfiske. De praktiska momenten (instruktion och fiske) sker i ån Tidan. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov.

Höstflugan  4-6 Oktober 2019
Pris 3200:- Max 12 deltagare.
Flugfiske i stilla vatten på Hökensås. Helpension och boende i stugor. En kurs både för nybörjare och mer avancerade, eftersom kursledarna anpassar sig efter var och ens behov. Kursens fokus är flugfiske utifrån höstens villkor.

Vinterflugan 8-10 november 2019 INSTÄLLD!
Pris 3200:- Max 8 deltagare. Kurs med Johan Klingberg med inriktning på fisket när vattnet är kallt och då många tror att det är dags att lägga flugspöet på hyllan. Johan bevisar motsatsen och kommer att fokusera på alla de möjligheter som hör den kalla årstiden till. 

Privatlektion
Privatlektioner inom flug- met samt spinnfiske erbjuds på timbasis. Vi skräddarsyr din kurs utifrån dina önskemål och färdigheter.

Paketlösningar
Hökensås Sportfiske samarbetar med flera aktörer om fiske i del av aktivitetspaket. Gå in på länken för mer information. Dessa paket kan endast bokas direkt på den externa länken.