Vi vill betona att vi starkt avråder från all form av återutsättning av fiskar under de varma sommarmånaderna. Det är oförsvarligt att bedriva C&R under dessa förutsättningar och vi ber alla att ta sitt ansvar och tänka på fiskarna i första hand. Fiska gärna, men ta med din fångst hem och avnjut en fantastisk måltid istället. Vi ber om förståelse och att alla gäster följer våra rekommendationer.

Vi vill meddela att kursen "Höstflugan" är fullbokad. Det finns ett fåtal platser kvar till "Strömflugan". Kontakta Johan Klingberg eller Hökensås Sportfiske för mer information eller om intresse finns att anmäla deltagande.

Pågår en cykeltävling på området så ni får vara lite försiktiga längs med vägarna. Skyltar finns uppsatta med anvisningar.

Torsdag 15/7 & lördag 17/7 är tävlingsdagar så framkomligheten blir begränsad under dessa dagar. 

Covid-19


Folkhälsomyndigheten har fr.m 15/7 lättat på restriktionerna. Vi väljer att utöka butikens kapacitet från 5 till 8 personer.


• Håll fortfarande avstånd
• Respektera personalens direktiv

Nu är det väldigt varmt i sjöarna och fisket fungerar överlägset bäst på sena kvällar eller tidigt på morgonen.
Brukar bli bra kläckningar kring 21.00 tiden och framåt så fyll askarna med div nattsländeimitationer. Vi har ett gäng olika i butiken så kika gärna in så får ni dagsfärska tips på vad som fungerar bra just nu. 

För spinnfisket är det bottenmete som gäller under dagarna eller något som verkligen lockar till sig fisken. Vi tog hem vibrationsbeten som test förra året och blev en stor succé så vi fyllde på lagret rejält med dessa typer av beten. Även spinnare fungerar bra!

Viktigt och tillägga är att vi ej rekommenderar catch and release utan avnjut fångsten till middag istället.

Ps. Myggmedel/Thermacell är också ett hett tips att ha med sig!

Underkategorier

Sida 1 av 47