Varma sommardagar på åsen

Det råder varma tider på åsen. Det är i enligt prognosen 33-gradig värme att vänta under fredagen och helgen skall bli varm likaså. Det finns förstås positiva saker med det, exempelvis kan man med glädje ta med barnen ut på en badtur i Lille Havsjön (där det upplysningsvis finns hopptorn och bryggor på stranden för de av er följare som inte besökt oss sen tidigare).



För fiskets del är värmen sämre. Det gör det trögt och det är stundom riktigt svårt att få en fisk att nappa, oavsett vilken metod man än använder. Bäst gör sig ändå sen kväll och tidig morgon och fiske på djupet, men barnfamiljerna som har besökt sommarens familjefisketillfällen hos våra guider Lennart och Kristina i Södra Laxagölen har lyckats fånga många granna fiskar, värmen till trots.

På bilden ser vi familjen Gullberg som besökte familjefisket igår, torsdag. Det är nu blott tre familjefiskedagar kvar, lördag 27/7, tisdag 30/7 samt torsdag 1/8. Passa på att ta med barnen ut på en rolig fiskedag medan chans ännu finns under barnens sommarlov! Att få hjälp av våra guider kan göra mycket till för allas fiskekunskaper, inte bara barnens… 😊

Vi önskar alla våra gäster en god fiskehelg.

Publicerat: 2019-07-26

Tags: