Gå en flugfiskekurs på åsen!

Vi har fått återbud på tre platser på vår kurs Höstflugan som går av stapel nu till helgen. Det gäller alltså fredag 4:e oktober till söndag 6:e oktober.



Har du lust att lära dig flugfiskets mysterier på hösten? Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren är du välkommen att delta. Vi anpassar kursen utefter varje deltagares förkunskaper.

Ledare är Martin Ångnell och Johan Klingberg. Hökensås mest erfarna kursinstruktörer. Flugbindning i fokus med Martin, där vi binder flugor som ska imitera de insekter som man kan tänkas behöva i sin ask med ut på en hösttur. Flugkastträning med Johan, där vi går igenom kast för byiga höstvindar mm.. Grunderna inom praktisk fisketaktik, entomologi mm gås även igenom.

Önskar du att delta? Eller känner du någon som skulle vilja vara med till helgen? Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller slå oss en pling på 0502-23000.

För mer info, se:
https://www.hokensas.se/info/kurser/hostflugan

På bild:
För ett par veckor sedan gick Strömflugan av stapeln. Den kursen var mycket lyckad med ganska fint fiskeväder, fiskar som tog på alla de fisketekniker vi prövade och stor gemenskap bland kursdeltagarna. På bilden släpper en av deltagarna, Birgitta, tillbaks sin första regnbåge i ån.

Publicerad: 2019-10-01

Tags: